Corcova Vineyard Corcova Vineyard Corcova Vineyard

"Vinul e viață" spunea scriitorul roman Petronius. E un citat pe care aici, la Corcova, oamenii îl au la suflet. Pentru echipa Roy & Dâmboviceanu, vinul înseamnă continuarea unei tradiții cu aromă de noblețe și aventură, dar și muncă, investiție, risc; înseamnă o viață frumoasă, cu o istorie apreciată la justa valoare și cu un viitor ce se construiește în fiecare zi și aspiră să fie pe măsura trecutului.

Moștenirea marilor scriitori care au scris despre Corcova - Martha Bibescu, Marcel Proust, Anatole France sau Mihail Sebastian - se reflectă în preocupările legate de artă ale companiei: dans, coregrafie, scris, fotografie, muzică sunt câteva din domeniile pe care Corcova Roy & Dâmboviceanu a ales să le susțină.

stripe

Michel Roy, partener

A ajutat Corcova să-și regăsească renumele și oamenii să-și reia muncile a însemnat mai mult pentru Michel Roy decât urmărirea unui profit rapid și sigur.

» detalii

Şerban Dâmboviceanu, partener

"Am fost întotdeauna convins de potențialul viticol al României și deseori am regretat că vinurile românești nu sunt recunoscute peste hotare. Mi-am propus să fac un excelent vin românesc."

» detalii

Laurent Pfeffer, oenolog

"Am încercat întotdeauna să fim noi cei care ne adaptăm naturii, atât printr-un mod de lucru cât mai puțin invaziv, cât și prin limitarea intervențiilor fito-sanitare. Acest lucru nu e întotdeauna ușor de realizat, dar nu am ezitat în a depune tot efortul financiar și uman posibil pentru a reuși."

» detalii